Adresgegevens
Eekhoorn
Eekhoorn
Webdesign Holiday Media
Welkom bij Heidepark Speuld
Omgeving
Huisjes te koop
Contact, route en informatie
Welkom bij Heidepark Speuld

Geklemd tussen het Speulderbos, het Sprielderbos en het Leuvenumse Bos ligt buurtschap Speuld. Dit rustige dorp, met slechts een kleine 400 inwoners, is een paradijs voor natuurliefhebbers, die de drukte van de stad graag ontvluchten voor de stilte en ruimte van het Veluwse landschap. Hier, in deze sprookjesachtige omgeving, ten zuiden van de Ermelosche Heide, staan 85 vakantiebungalows op Heidepark Speuld.

Heidepark Speuld is geen doorsnee vakantiepark. Natuur, rust en ruimte; dat zijn de kernwoorden die het park typeren. Op het vijf hectare grote terrein zijn geen faciliteiten als een toiletgebouw, een snackbar of zwembad, maar eekhoorns en de meest uiteenlopende vogels genieten hier, tussen de vakantiehuisjes, van hun natuurlijke leefomgeving.

De accommodaties zijn eigendom van particulieren en bedoeld voor eigen recreatief gebruik. Daarom is verhuur aan derden niet toegestaan. De houten huisjes zijn qua kleur en materiaal ingepast in de omgeving, maar toch comfortabel voorzien van elektra, gas, water en riolering.

Welkom
Tuinhuisje

En kleuren de bladeren aan de bomen, valt de eerste sneeuw, steken de bloemen hun kop uit de grond of zoekt u beschutting tegen de zon? Op Heidepark Speuld kunt u ieder jaargetijde genieten van uw vakantiehuisje.