Adresgegevens
Eekhoorn
Eekhoorn
Webdesign Holiday Media
Welkom bij Heidepark Speuld
Omgeving
Huisjes te koop
Contact, route en informatie
Omgeving

Heidepark Speuld ligt op een steenworp afstand van het Speulderbos. Dit eeuwenoude bos staat bekend als één van de oudste en mooiste bossen van Nederland en wordt in de volksmond ook wel 'het bos van de dansende bomen' genoemd, omdat de boomstammen in de nevel lijken te bewegen. Mensenhanden hebben geen sporen achtergelaten tussen de prachtige eiken- en beukenbomen.

Beek

Om de charme van deze omgeving compleet te maken leven in dit bos verschillende (roof)vogels, dassen, wilde zwijnen en edelherten. Een paradijs voor hen en een ideale plek voor u om te wandelen en te genieten.

Omgeving

Zand

Maar er is meer. De Gemeente Ermelo, waar buurtschap Speuld deel van uitmaakt, staat bekend om de veelzijdigheid van de omgeving.

Weiland

Indrukwekkende landgoederen, een gezellig centrum, het Veluwemeer, de grafheuvels op de Ermelosche Heide en de Groevenbeekse Heide waar vogelliefhebbers nooit uitgekeken raken; alles is mogelijk én dichtbij. Bijna ongemerkt fietst u van het Speulderbos, via de heide en een landelijk gebied naar het Randmerengebied of Harderwijk. Voor ontspanning en een afwisselende omgeving zit u goed bij Heidepark Speuld.